top of page

Xocolata Extra Dark

Aquest post és obligatori al nostre blog. La Nocciola Toscana no comprèn la seva existència sense el gelat de xocolata negra Extra Dark. Es tracta d’un gelat elegant, saborós, amb molta personalitat, lleuger a la panxa però amb molt de cos a la boca. La xocolata Extra Dark sempre agrada, a poques persones quan el tasten els desagrada el seu gust, i és un dels nostres gelats més demanat.

El gelat Extra Dark de la Nocciola, aconsegueix la perfecta combinació entre la dolçor amb un punt d’amargantor de la xocolata negra pura. Té una textura freda i cremosa, però sense arribar a ser congelada o a una textura cristal·litzada.

copadark.jpg

L’Extra Dark és perfecte per a combinar amb gelats o sorbets de fruites, ja que la seva dolçor amarga combina a la perfecció amb la textura fresca i suau dels sorbets o gelats de fruita. De fet, podria ser una forma diferent de prendre una fondie de xocolata, però de forma congelada. A La Nocciola Toscana sempre aconsellem combinar-ho amb mango, i de fet, tenim una copa que intentem integrar a totes les nostres botigues "La Copa Dark" que inclou aquests dos gustos, i que acostuma a ser molt consumida.

Des del punt de vista químic, hem de dir que el gelat de Xocolata Extra Dark no conté ni productes làctics ni cap mena de greixos animals, a diferència d’altres gelats. Això el fa un producte idoni per a persones intolerant a lactosa o vegetarians, i a més és un gelat que engreixa menys que la resta degut a la inexistència d’aquests greixos animals, que són els difícils de digerir o eliminar del cos.

I per últim, com a curiositat, una clienta de la Nocciola Toscana de Vilafranca del Penedès ens va demanar una combinació diferent: es tractava d'un "Cubano" amb Xocolata Extra Dark; és a dir, un got d'orxata amb una bola de gelat d'Extra dark. Sorprenentment bo!


Featured Posts
Recent Posts
No hay tags aún.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Google+ Basic Square
bottom of page