top of page

La Nocciola Toscana Vilafranca: preparats, llestos… endavant!

La Nocciola Toscana de Vilafranca del Penedès enguany estem de celebració: 10 anys treballant amb y per vosaltres! Gràcies per a fer-ho possible. Per a celebrar-ho hem decidit ampliar les nostres instalacions per a oferir un millor servei:

per una banda, tenim el local amb el qual val començar la nostra mitjana empresa (que per cert, és el primer Nocciola Toscana de Cataluña i del món!) que destinarà el seu ús a gelats, granissats, orxates, crepes i gofres per a emportar; per una altra banda, tenim un nou local just al costat, que oferirà un servei d'atenció al client més personalitzat, tindrà servei de taula a un menjador interior del qual disposarem durant tot l'any, especialment a l'hivern, i també servei de terrassa amb lavabo per a qui ho necessiti.

Estem molt contents d'anar creixent amb vosaltres, especialment en la vila Penedesenca per excelència, la qual ens ha vist crèixer i nèixer i sempre ens ha donat un suport incondicionable! Gràcies a tots per a fer-ho possible! Gràcies per gaudir tant dels nostres gelats i fer-nos gaudir a nosaltres també! Esperem estar junts 10 anys més!


Featured Posts
Recent Posts
No hay tags aún.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram App Icon
  • Google+ Basic Square
bottom of page